2020


5.10.2020

Yhdistyksen tämän vuoden viimeiset ammunnat toteutettiin Matinsuolla lämpimässä syyssäässä. Mukavassa seurassa juttua pilke silmäkulmassa riitti ja kuluihan niitä paikkatarrojakin. Ensi keväänä jatketaan jälleen näissä merkeissä.

Yhdistys onnitteli Sastamalan kirkkoherra Vesa Aurénia 18.6.2020

Puheenjohtaja Lari-Pekka Erkkilä ja Risto Tuori kävivät onnittelemassa kirkkoherra Vesa Aurénia tämän 60-vuotispäivänä.

Korona-ajan mitalin luovutus 14.6.2020

Yhdistyksen hallitus teki polkupyöríllä onnittelukäynnin Korona-ajan tyyliiin Aapo Nurmen kotiin.

Puheenjohtaja Lari-Pekka Erkkilä sai luovuttaa Tasavallan presidentin myöntämän Suomen Valkoisen Ruusun Ritarimerkin (SVR R) Aapo Nurmelle.

Ylennykset ja huomionosoitukset Sastamalassa 4.6.2020

Tasavallan presidentti on myöntänyt:
Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki (SVR) majuri Aapo Nurmelle

Tasavallan presidentti on ylentänyt reservissä:

Yliluutnantiksi Kimmo Petri Alhosaari ja Lari-Pekka Erkkilä
Luutnantiksi  Raimo Halme, Mikko Mustanoja ja Lauri Peurala

Sastamalan Reserviupseerit ry onnittelee huomionosoituksen ja ylennyksen saaneita!

Kaatuneitten muistopäivänä 17.5.2020

Kaatuneitten muistopäivänä upseerit olivat hyvin edustettuina Tyrvään kirkolla. Arvokkaassa ja perinteikkäässä tilaisuudessa oli korona-ajan tapaan vähän väkeä. 

Puheenjohtaja Lari-Pekka Erkkilä oli seppelpartiossa yhdessä kunnan edustajan, kansanedustaja Arto Satosen ja seurakunnan edustajan, Jaakko Pirttikosken kanssa. Järjestöjen lippulinnassa kerhon lippua kantoi Sakari Kinnarinen.  Vänrikit Olli-Pekka Palomäki ja Lauri Haapamäki seisoivat ryhdikkäinä miekkavarustuksissaan sankaripatsaalla.  

Sodissa kaatuneitten muistaminen ja veteraanisukupolven kunnioittaminen kuuluvat kerhon ydintehtäviin ja ovat osa reserviupseereiden arvomaailmaa samoin kuin osallistuminen kansallisten juhlapäivien tilaisuuksiin. Tätä työtä me teemme kotiseudullamme juhlavuoden mottomme - kotiseudun ja Isänmaan parhaaksi - mukaan.

Vakava tilaisuus päättyi iloiseen muistamiseen. Pitkään kadoksissa ollut vuoden urheilijapalkinto oli löytynyt erään palkitun kerholaisen muuton yhteydessä ja saatettiin nyt luovuttaa vuoden 2018 urheilijalle.